“Juri” nastupe: Ana Sević nakon razvoda planira da se vrati muzičkim vodama

Izvor: Story, 16.Jan.2018, 10:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Juri” nastupe: Ana Sević nakon razvoda planira da se vrati muzičkim vodama

Estradni umetnici Darko Lazić i Ana Sević nedavno su stavili tačku na brak, a pevač će bivšoj davati novac samo za ćerku. Ana je primorana da se vrati svom poslu, pa na sve načine pokušava da zakaže nastupe. Razvod od jednog od najtraženijih folk pevača mlađe generacije na ovim prostorima Darka uticaće na Anu, budući da ... The post “Juri” nastupe: Ana Sević nakon razvoda planira da se vrati muzičkim vodama appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Ana Sević posle razvoda primorana ponovo da počne da radi

Izvor: Tracara.com, 16.Jan.2018

Nakon razvoda sa Darkom Lazićem, Ana Sević će biti promorana da se ponovo vrati muzici i svom poslu. Ana duži period nije angažovana, u protekloj godini je imala samo jedan nastup, i to sa suprugom, a poslednju pesmu je izbacila još 2015. godine. Ali to će se sve promeniti u ovoj godini. Kako...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.