Jubilarna 20. KOMferencija postaje dvodnevni epicentar komunikacijske industrije

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 15.Okt.2019, 10:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jubilarna 20. KOMferencija postaje dvodnevni epicentar komunikacijske industrije

Šta je uticaj, ko ga i kako definiše? Imaju li danas veći uticaj pojedinci na društvenim mrežama ili medijske kuće? Uticaj je ujedno i glavna tema jubilarne 20. KOMferencije koja će biti održana 4. i 5. decembra u Kaptol Boutique Cinema u Zagrebu, u organizaciji Hrvatske udruge za odnose s javnošću (HUOJ).

Na pitanja koja se tiču uticaja i njegovog delovanja pokušaće da odgovore strani i hrvatski komunikacijski stručnjaci, privrednici i preduzetnici kojima je komunikacija >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << od presudne važnosti za poslovanje, dok će jedan od panela okupiti najpopularnije hrvatske influensere – osobe koje su uticaj i moć društvenih mreža pretvorile u vlastiti posao.

Malo koja konferencija svojim raznolikim programom i interdisciplinarnim temama na istom mestu uspeva da okupi stručnjake iz različitih oblasti kao što to organizatori KOMferencije rade godinama. Nakon prošlogodišnjih rekordnih 500 učesnika ovogodišnja konferencija spremna je za podizanje lestvice.

Govornici i predavači biće vodeći hrvatski komunikatori koji će se okupiti na četiri ključna predavanja, četiri panela zatim na više od dvadeset radionica, debata i drugih formata. KOMferencija će ugostiti i stručnjake iz Microsoft-a, komunikacijskih agencija te mnogih drugih velikih kompanija i agencija.

Deo KOMferencije organizatori su odlučili da posvete panelu koji ističe važnost i uticaj komunikacije u procesu predsedavanja Hrvatske Evropskom unijom, što je trenutno jedna od gorućih tema u medijima. Paralelno s panelima i predavanjima, učesnici će moći da se prijave na radionice koje će biti posvećene temama poput javnog nastupa, uporabi digitalnih medija u odnosima s javnošću i dr.

Sve informacije o predavačima, panelima i programu pratite na zvaničnoj stranici KOMferencije.

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.