Jelena ponosna: Duško Tošić proglašen za najboljeg odbrambenog igrača u Turskoj

Izvor: Story, 13.Feb.2018, 21:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena ponosna: Duško Tošić proglašen za najboljeg odbrambenog igrača u Turskoj

Poznati srpski fudbaler i muž pop zvezde Jelene Karleuše, Duško Tošić, proglašen je za najboljeg odbrambenog igrača u Turskoj. Njemu je ovim povodom uručena nagrada na ceremoniji u Istanbulu. Објава коју дели Sergio Tosic (@duskotosic1903) дана 13. Феб 2018. у 11:33 PST Iako su se za Duška borili klubovi iz Velike Britanije on je prošle ... The post Jelena ponosna: Duško Tošić proglašen za najboljeg odbrambenog igrača u Turskoj appeared first on Story.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Karleuša ponosna: Duško Tošić najbolji defanzivac u Turskoj

Izvor: Tracara.com, 13.Feb.2018

Jelena Karleuša ima mnogo razloga za slavlje večeras: njen suprug Duško Tošić proglašen je najboljim defanzivnim igračem u Turskoj u prethodnoj godini. Pop diva podelila je srećnu informaciju na Twitteru, nekoliko trenutaka nakon što je priznanje uručeno Tošiću, na ceremoniji Turske fudbalske...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.