Jelena Gavrilović uživa pored ZGODNOG DEČKA, a ono što kaže o VARANJU će iznenaditi javnost

Izvor: Story, 12.Jan.2019, 17:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Gavrilović uživa pored ZGODNOG DEČKA, a ono što kaže o VARANJU će iznenaditi javnost

Naša poznata glumica Jelena Gavrilović od prošle godine uživa u romansi sa zgodnim momkom, a sada je progovorila na temu poverenja u vezi. – Prevaru partneru nikada ne bih oprostila, jer nije to samo prevara, to je i izdaja, i preko tako nečeg nikad ne bih prešla – istakla je na početku Jelena Gavrilović, da ... The post Jelena Gavrilović uživa pored ZGODNOG DEČKA, a ono što kaže o VARANJU će iznenaditi javnost appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Šeril Kol nakon tri propale veze tvrdi: Ništa vas ne čini da se osećate tako loše kao raskid

Izvor: Story, 12.Jan.2019

Britanska pevačica Šeril Kol rastala se prošle godine od dečka Lijama Pejna, s kojim je bila dve i po godine u vezi i s kojim je dobila sina Bera. Iako iza sebe ima dva razvoda i raskid od oca svog deteta za kojeg se nije udala, i dalje veruje u ljubav, ali u budućnosti ne .. The post Šeril Kol...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.