Jelena Đoković je podelila najdublje emocije, na današnji dan IMA POSEBAN RAZLOG ZA TO!

Izvor: Story, 21.Okt.2019, 12:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Đoković je podelila najdublje emocije, na današnji dan IMA POSEBAN RAZLOG ZA TO!

Za porodicu Đoković danas je važan dan, budući da proslavljaju peti rođendan sina Stefana te je emotivna Jelena, ovim povodom uputila je svom nasledniku emotivnu poruku, koja je otopila srca mnogih. – Na današnji dan, pre pet godina, rodio se Stefan, a rodila sam se ponovo i ja. Ovog puta kao mama, i ovog puta sam ... The post Jelena Đoković je podelila najdublje emocije, na današnji dan IMA POSEBAN RAZLOG ZA TO! appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

"DIVNO MOJE MALENO, HVALA BESKRAJNO": Slavlje u domu Novaka Đokovića, Jelena podelila divne vesti (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 21.Okt.2019

Odmah su usledile brojne čestitke i najlepše želje za Stefana, ali i komentari da je Jelena svima naterala suze na oči U porodici Đoković, danas ima razloga za veliku sreću, budući da proslavljaju peti rođendan sina Stefana. Ovim povodom, Jelena Đoković objavila je na...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.