Jelena Bin Drai živi više od 5.000 kilometara daleko od Srbije, ali obeležava praznik KAO DA JE OVDE! (foto)

Izvor: Story, 29.Apr.2019, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Bin Drai živi više od 5.000 kilometara daleko od Srbije, ali obeležava praznik KAO DA JE OVDE! (foto)

Jelena Bin Drai od rodnog grada udaljena je više od pet hiljada kilometara, ali to je nikako ne sprečava da Vaskrs proslavi kao da je u Srbiji! Njen suprug, šeik Said Bin Drai, kao i njihova deca Asija, Hilal i Hamdan znaju sve običaje. – Uvek svečano, kao i slava i Božić ili bilo koji ... The post Jelena Bin Drai živi više od 5.000 kilometara daleko od Srbije, ali obeležava praznik KAO DA JE OVDE! (foto) appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

EVO KAKO ŠEIKOVA ŽENA PROSLAVLJA VELIKI HRIŠĆANSKI PRAZNIK: Jelena Bin Drai obeležila Uskrs kao da je u Srbiji!

Izvor: Scandal.rs, 29.Apr.2019

Jelena Bin Drai od rodnog grada udaljena je više od pet hiljada kilometara, ali to je nikako ne sprečava da Vaskrs proslavi kao da je u Srbiji! Njen suprug, šeik Said Bin Drai, kao i njihova deca Asija, Hilal i Hamdan znaju sve običaje. “Uvek svečano, kao i slava i Božić ili bilo koji islamski The...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.