Jedna od najseksipilnijih glumica ponosno pokazala verenički prsten

Izvor: Story, 28.Jan.2015, 16:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jedna od najseksipilnijih glumica ponosno pokazala verenički prsten

Sofija Vergara odlučila je konačno da se skrasi, a javnost je obavestila pokazavši skupoceni prsten na dodeli SAG nagrada

Sofija Vergara, foto: Profimedia

Glumački par, Sofija Vergara i Džo Manganielo, verili su se na Božić, a na crvenom tepihu dodele Screen Actors Guild Awards nisu mogli da skinu pogled jedno sa drugog. Ipak, ono što je posebno privlačilo pažnju je dijamantski prsten, koji je zanosna četrdesetdvogodišnjakinja sa ponosom >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << pokazala.

Kako je Sofija izgledala na svom prvom venčanju, pogledajte OVDE.

Iako su u vezi tek nešto više od šest meseci, čini se da je ovaj holivuski par već siguran da ostatak ivota želi da provede zajedno.

Inače, slavna Sofija Vergara prvi put se udala sa samo osamnaest godina i to za ljubav iz srednje škole, sa kojima ima i sina Manuela.

Bila je verena i sa Nikom Loeabm, sa kojim je raskinula u aprilu 2014. godine.

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.