Izolovala bolesnog sina tako što ga je stavila u prtljažnik

Izvor: B92, 19.Jan.2022, 18:09

Izolovala bolesnog sina tako što ga je stavila u prtljažnik

Žena iz Hjustona u Teksasu pokušala je da bude inovativna u određivanju mera izolacije, a ispala je neodgovorna.

Koronavirus drži svet u neizvesnosti čitave dve godine. Bilo da se radi o maskama, distanci ili vakcinaciji, mere za suzbijanje pandemije su različite.

Žena iz Hjustona u Teksasu pokušala je da bude inovativna u određivanju mera izolacije, a ispala je neodgovorna i to joj je s pravom donelo prijavu.

Kako javlja lokalna TV stanica KPRC, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pozivajući se na sudske dokumente, 41-godišnja učiteljica Sara Bim stavila je svog sina (13) u prtljažnik automobila nakon pozitivnog testa na koronu.

Zatim ga je odvela u centar za testiranje na dodatni test. Svedoci tvrde da su čuli glasove iz prtljažnika na parkiralištu, a nakon što je otkrio tinejdžera u prtljažniku, direktor zdravstvene službe pozvao je policiju. Bim je optužena za dovođenje u opasnost deteta.

Mislili smo da smo o merama izolacije čuli gotovo sve - do ovog slučaja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.