Httpool postao ekskluzivni zastupnik Spotify za oglasna rešenja na Balkanu

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 20.Okt.2020, 12:31

Httpool postao ekskluzivni zastupnik Spotify za oglasna rešenja na Balkanu

Brendovi u Srbiji sada mogu da se obrate ljubiteljima muzike na Spotify-u, zahvaljujući najnovijem partnerstvu Httpool-a

Dodavši i ovu platformu u svoj široki portfolio, Httpool je postao ekskluzivni zastupnik Spotify-a za oglasna rešenja u Srbiji, Hrvatskoj, Sloveniji, Severnoj Makedoniji, Crnoj Gori, Albaniji i Bosni i Hercegovini. Kao najpopularnija globalna muzička platforma, Spotify nudi paletu inovativnih oglašivačkih rešenja koja omogućavaju brendovima da dosegnu veoma >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << angažovanu publiku mladih i uticajnih ljudi koristeći rastući trend slušanja audio sadržaja preko interneta.

Spotify je dugo očekivana platforma – poslastica na našem tržištu. Kako se potrošačke navike menjaju, neophodno je da i oglašivači (u skladu s tim) nađu način kako da dođu do svoje publike i da se u pravom trenutku povežu sa njom. Zvuk nudi lično povezivanje sa brendom. Radujemo se što baš Httpool povezuje Spotify sa svim oglašivačima, pomažući im da otkriju, razumeju i iskoriste pun potencijal audio sadržaja„, rekao je Rade Tričković, regionalni direktor Httpool-a za Balkan.

Spotify nudi različite formate oglasa, uključujući audio, video i display, na svim uređajima, u bilo kom okruženju i trenutku. Uz pomoć “Spotify Streaming Intelligence”- jedinstvenog načina obrade podataka i uvida zasnovanih na ponašanju korisnika na platformi – oglašivači mogu da prilagode svoja oglasna rešenja i poruke u skladu sa potrebama korisnika i njihovim načinom razmišljanja u kontekstu slušanja sadržaja.

Httpool je sjajan partner u celoj Evropi i uvereni smo da će nastaviti da razvija uticaj Spotify-a kao vodeće oglasne platforme i u zemljama Balkana„, rekao je Rak Patel, direktor prodaje, UK & PAN EMEA Spotify.

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.