Goga Sekulić se našla na meti opsednutog fana

Izvor: Story, 22.Apr.2018, 19:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goga Sekulić se našla na meti opsednutog fana

Goga Sekulić našla se na meti jednog fana koji joj nije dao mira. Pevačicin obožavatelj počeo je da je proganja kada je nabavio njen broj. – Čovek je negde nabavio njen broj i nije prestajao da joj piše. Iako mu Goga nije odgovarala na udvaranje, on nije prestajao. Neprestano joj je pisao da je gleda, ... The post Goga Sekulić se našla na meti opsednutog fana appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

NIJE JOJ DAO MIRA, ZNAO JE SVAKI NJEN KORAK: Goga Sekulić prošla kroz PAKAO zbog njega! (FOTO)

Izvor: Press, 23.Apr.2018, 16:06

Folkerka strahovala za sebe i svog izabranika. . avne ličnosti se često susreću sa obožavaocima koji prevazilaze sve granice pristojnosti i ukusa pa često zadiru previše u privatnost svojih miljenika. Baš takav...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.