Gledanost TV programa s nacionalnom pokrivenošću u februaru 2021. godine

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 03.Mar.2021, 15:52

Gledanost TV programa s nacionalnom pokrivenošću u februaru 2021. godine

Prvi program RTS-a je i u februaru najgledaniji televizijski program u Srbiji, sa preko tri miliona gledalaca dnevno

U februaru je RTS1 bio 25 dana, a od početka godine čak 54 dana najgledaniji program u Srbiji. U udarnom televizijskom vremenu od 19.00 do 23.00 sata, kada je najveći broj građana ispred TV ekrana, Prvi program RTS-a ima skoro duplo više gledalaca od druge po gledanosti televizije.

Najgledaniji programski sadržaj u februaru bio je film Dara iz Jasenovca, >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << ratni istorijski film koji govori o jednom od najstrašnijih koncetracionih logora u Drugom svetskom ratu. To je ujedno i najgledaniji film među svim televizijama, prikazan u poslednjih desetak godina, čiji je udeo u gledanosti bio veći od 50 odsto. Na rang listi deset najgledanijih emisija u februaru, devet su prikazane na Prvom programu RTS-a. Na toj listi su i naše premijerne domaće igrane serije Tajne vinove loze, Kaljave gume, prenosi sportskih takmičenja u fudbalu ( Liga Evrope1/16 finala: Crvena zvezda – Milano i Milano – Crvena zvezda), Dnevnik u 19.30, kvizovi: Slagalica i Potera.

*Izvor podataka: NILSEN (Nielsen Audience Measurement)

Izvor: RTS

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.