GOLDEN DRUM predstavlja još tri predavača ovogodišnjeg izdanja festivala

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 04.Jul.2019, 17:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GOLDEN DRUM predstavlja još tri predavača ovogodišnjeg izdanja festivala

Pored brojnih renomiranih profesionalaca iz sveta advertajzinga koji će se naći u ulozi predavača, Golden Drum najavljuje i:

Tiffany Rolfe, Izvršna Potpredsednica i Glavna Kreativna Direktorica agencije R/GA, SAD

Kao Glavna Kreativna Direktorica R/GA SAD, Tiffani sprovodi kreativnu vizija u šest američkih kancelarija i radi u partnerstvu sa Richard-om Ting-om, Izvršnim Potpredsednikom Globalne kancelarije iskustvenog marketinga, vodeći kreativne timove koji rade >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << na ukrštanju biznisa i kulture kako bi omogućili razvojnu transformaciju globalnim klijentima.

Njen rad je prikazan u vodećim publikacijama kao što su The New York Times, The Wall Street Journal, The Huffington Post, Ad Age i Adweek. Takođe, uzela je nagrade na svim velikom kreativnim festivalima i takmičenjima gde se meri efektivnost, uključujući Best of Show at One Show, Grand Prix i Titanium Lions u Kanu, kao i Grand Clio.

Ona je proglašena jednom od Ad Age-ovih “Women to Watch” i trenutno je u odboru „The One Club“ i „Ad Council Creative Committee“.

U svom predavanju na Golden Drum-u, pod nazivom: „Stop talking and start doing: Why real change takes real action, from brands and agencies“ Tiffany će govoriti o tome kako agencije mogu na bolji način da pomognu klijentima u usklađivanju akcije sa rečima. Ona je i Predsednica žirija takmičarskog dela festivala sekcije WHAT.

Michał Marczak, Sundance Film Festival awarded Direktor, Poljska

Njegov najnoviji dugometražni film “All these sleepless nights” dobio je nagradu za najbolju režiju na Sundance Film Festival 2016. godine i pojavio se na mnogim top listama, uključujući magazin Rolling Stone i IndieWire. Njegov prethodni film, dokumentarni „Fuck For Forest“, bio je teatralno distribuiran u mnogim zemljama i proglašen od strane britanskog časopisa Dazed and Confused kao jedan od „deset najboljih, najinovativnijih i najsnažnijih dokumentaraca poslednjih godina„.

Režira muzičke spotove sa umetnicima kao što su Mark Pritchard’s feat. Tom Yorke „Beautiful People”, Radiohead „I Promise” i Jacek Sienkiewicz, Brodka. Takođe je komercijalni direktor koji je radio za klijente kao što su Sprite, Ikea, Johny Walker i Coca-Cola zatim je radio za Ben&Jerry’s na kampanji „Equality Prom Dance“, a to je jedna od poljskih kampanja o kojoj se najviše diskutovalo proteklih godina.

Anna Różalska, Suosnivač i Glavni Izvršni Direktor u kompaniji Match&Spark, Poljska

Anna vodi kompaniju za upravljanje talentima, koja zastupa više od 40 filmskih stvaralaca. Match&Spark razvija istovremeno i komercijalna odeljenja koja su, između ostalog, zastupala režisera Michał Marczak-a, poljskog snimatelja koji je nominovan za Oskara Lukasz Zal-a, Fotografa Moniku Lenczevski nagrađenu sa „British Arrow“ za Nike kampanju „Never Ask – Maltzsev” u režiji Daniel Wolfe-a i Magdalene Gorke koja je kao fotograf radila na kampanjama za klijente kao što su BMW, Mercedes i muzičkim spotovima za Katy Perry i Elton John-a.

Dok je radila u studiju Alvernia, Anna je koproducirala film „Arbitrage“, u kojem igraju Richard Gere, Susan Sarandon i Tim Roth i „Vamps“, gde su u glavnoj ulozi Sigourney Weaver i Alicia Silverstone. 2016. godine, Anna je uvrštena na listu kompanije Screen International „Future Leaders – Agents“.

U predavanju pod nazivom Production and Direction: How the pros do it! Anna i Michał će vas odvesti na putovanje kroz produkciju i režiranje filmova, muzičkih spotova i reklama. Pridružite im se na ovoj vožnji i čujete priče iza zavese!

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.