FOTKE KAO TAČKA NA PRIČE O RAZVODU: Evo kako se Jelena i Duško sa decom provode u Dubaiju (foto)

Izvor: Story, 05.Feb.2019, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTKE KAO TAČKA NA PRIČE O RAZVODU: Evo kako se Jelena i Duško sa decom provode u Dubaiju (foto)

Očigledno je da za probleme nema više mesta u njihovim životima. Bračni par Tošić evidentno je uspeo da izgladi sve nesporazume i nesuglasice koje su imali u poslednje vreme. Nakon brojnih spekulacija i navoda kako će staviti tačku na svoju ljubav, Duško i Jelena su iznenadili fotografijom pre samo par minuta! Trenutno uživaju sa ćerkama ... The post FOTKE KAO TAČKA NA PRIČE O RAZVODU: Evo kako se Jelena i Duško sa decom provode u Dubaiju (foto) appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

OVAKO IZGLEDA BOGATI MENI: Karleuša uživala u luksuznom restoranu, PA USLEDILO IZNENAĐENJE (foto)

Izvor: Story, 06.Feb.2019, 11:31

Najpoznatija diva, Jelena Karleuša je nakon skandala sa navodnim golim fotografijama i porukama koje je navodno slala fudbaleru, rešila je da se potpuno posveti karijeri, ali i porodici… FOTKE KAO TAČKA NA PRIČE O RAZVODU: Evo kako se Jelena i Duško sa decom provode u Dubaiju (foto) Tako je pjevačica...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.