Er Srbija uvodi dodatne letove za Tivat: 26 nedeljno

Izvor: Mondo, 05.Avg.2019, 13:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Er Srbija uvodi dodatne letove za Tivat: 26 nedeljno

Zbog velikog interesovanja putnika, Er Srbija će tokom avgusta povećati broj letova između Beograda i Tivta, tako da će do kraja meseca nacionalna avio-kompanija leteti i do 26 puta nedeljno na ovoj relaciji.

Foto: MONDO/Dragana Todorović

Na taj način, putnici će na raspolaganju imati gotovo dve hiljade sedišta više na avionima erbas i ATR iz flote Er Srbije, saopštila je kompanija.

Srpska nacionalna avio-kompanija je 16. jula uvela direktne letove >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << između Niša i Tivta, koji će se od danas do početka zimske sezone obavljati tri puta nedeljno.

Er Srbija će tokom avgusta između svojih baza u Beogradu i Nišu i Tivta imati 123 povratna leta.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Povećan broj letova između Beograda i Tivta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Avg.2019

Zbog velikog interesovanja putnika, Er Srbija će tokom avgusta povećati broj letova između Beograda i Tivta, tako da će do kraja meseca nacionalna avio-kompanija između prestonice Srbije i crnogorskog primorja leteti i do 26 puta nedeljno...Kako se navodi u saopštenju kompanije, putnici će na...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.