Emina Jahović otkrila u kakvim je odnosima sa bivšim mužem

Izvor: Story, 24.Apr.2018, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Emina Jahović otkrila u kakvim je odnosima sa bivšim mužem

Pevačica Emina Jahović nedavno je došla iz Istanbula u Beograd zbog poslovnh obaveza, odnosno zbog snimanja novog spota. Kako je već neko vreme u žiži medijskih dešavanja, zbog razvoda od supruga Mustafe Sandala, već na aerodromu je sačekala ekipa emisije “Ekskluzivno” kojoj je otvorila dušu na tu temu. Emina je objasnila da se sada dobro oseća, ... The post Emina Jahović otkrila u kakvim je odnosima sa bivšim mužem appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Emina o Mustafi: Bićemo dobri prijatelji

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Apr.2018

Pjevačica Emina Jahović nedavno je došla iz Istanbula u Beograd zbog poslovnh obaveza, odnosno zbog snimanja novog spota...Kako je već neko vrijeme u žiži medijskih dešavanja, zbog razvoda od supruga Mustafe Sandala, već na aerodromu je sačekala ekipa emisije “Ekskluzivno” kojoj je otvorila...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.