Effie Awards Serbia 2021: Očekuje se veći broj prijava i kvalitetniji radovi

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 07.Avg.2020, 15:13

Effie Awards Serbia 2021: Očekuje se veći broj prijava i kvalitetniji radovi

Razlog za to je činjenica da će Effie 2021 program obuhvatiti kampanje realizovane u Srbiji tokom 2019. i 2020. godine (dakle, kampanje realizovane tokom dve godine, ne samo tokom jedne, kako je to do sada bio slučaj), ali i činjenica da su ovdašnji takmičari sve iskusniji u sastavljanju komplikovanih Effie prijava.

Tokom prethodne tri godine na Festivalu je učestvovalo preko 25 različitih takmičara sa više od 130 prijavljenih radova/kampanja. Takmičeći se u preko 20 kategorija, >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << najuspešniji među njima osvojili su više prestižnih nagrada. Radove je pregledao pažnjivo sastavljen Effie žiri, a u žiriranju je do sada učesvovalo više od 60 priznatih marketinških stručnjaka koji su prošli poseban program edukacije.

Za tri godine dodeljeno je ukupno 17 bronzanih Effie trofeja, 8 srebrnih i 1 zlatni.

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.