Dženifer Lopez IMA KOMPLEKSE? Sticajem čudnih okolnosti, dunuo je vetar koji je OTKRIO da je to ipak tačno! (foto)

Izvor: Story, 06.Jun.2019, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dženifer Lopez IMA KOMPLEKSE? Sticajem čudnih okolnosti, dunuo je vetar koji je OTKRIO da je to ipak tačno! (foto)

Iako je u najboljoj formi života, izgleda da ni Dženifer nije imuna na male ženske nesigurnosti. Uslikana je u nezgodnoj pozi i otkrila da ima iste probleme kao i svaka od nas. Pevačica i glumica Dženifer Lopez u društvu verenika Aleksa Rodrigeza poslednjih nekoliko dana posećuje školske priredbe svoje dece, ćerke Eme i sina Maksimilijana, ... The post Dženifer Lopez IMA KOMPLEKSE? Sticajem čudnih okolnosti, dunuo je vetar koji je OTKRIO da je to ipak tačno! (foto) appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Marko Bulat je muž kakvog bi poželela svaka žena, a evo i zašto

Izvor: Story, 07.Jun.2019, 17:50

Marko Bulat je pored “kafanskog” posla kojim se bavi, vrlo posvećen suprug i požrtvovani otac. Pevač je nedavno postao tata po drugi put, kada mu je supruga Marija, nakon ćerke Dorotee podarila sina Savu. Sada je Marko otkrio kako se snalaze i ko im pomaže s obzirom da ih je sada petoro (poznato...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.