Domaći zadatak iz stila Olivere Balašević, ovako bi trebalo da se oblače sve 50+ žene (FOTO)

Izvor: Luftika.rs, 08.Okt.2022, 09:03

Domaći zadatak iz stila Olivere Balašević, ovako bi trebalo da se oblače sve 50+ žene (FOTO)

Oliveri Balašević je unuka uspela da vrati široki osmeh na lice posle smrti panonskog pesnika i suočavanja sa velikim gubitkom. Naime, njen sin Aleksa je dobio svoje prvo dete sa izabranicom Nikolinom, a baka uživa u svojoj ulozi, što je podelila i sa svojim pratiocima na Instagramu.
– Osmeh se vratio tamo gde mu je oduvek i bilo mesto! I kad se sve sabere opet smo i sve smo obradovali, Veruška moja – napisala je književnica.
Foto: Printscreen Instagaram / Olivera Balašević Obožava >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << da provodi vreme sa svojim unučićima. Ali za ovu ponosnu baku vreme kao da je stalo! Mnogi su mišljenja da izgleda mlađe u odnosu na njeno godište.
Mladolikom izgledu doprinose i savršene modne kombinacije u prepoznatljivom Oliverinom damskom stilu, od kojeg ne odstupa nikada, piše Stil.
Udovica Đorđa Balaševića za svaku priliku uvek odabere stajling koji na pravi način istakne njenu lepotu, uz njen svojevrsni pečat. Zaštitini znak su, joj čini se, marame, te ih često kombinuje sa ostalim odevnim predmetima.
Mi smo izdvojili tri njena prelepa autfita koja bi svaka žena mogla da ponese u bilo kojoj prilici i da zabilasta. Posebno one posle pedesetih godina mogu naći inspiraciju u Oliverinom zanimljivom, a svedenom stilu.
1. Pedesete Kako su marame neizostavan detalj u Oljinom stilu, izgleda da voli modu 50-tih, kada su one bile obavezan deo ormara svake žene. Ona je žutu svilenu suknju uklopila sa belim džemperom i dobila prelep stajling koji može da se iskoristi za razne povode.
Upotpunla ga je krem sandalama i belom maramom, dok je specifična torba sa igračkama dala posebnu draž, zar ne?








View this post on Instagram


















A post shared by Olivera Balašević (@olivera.balasevic)


2. Moderno i šik Vidi se da spisateljica prati i trendove, te je jednom prilikom uklopila krem mantil, koji je na sebi ima zanimljive aplikacije, sa patikama u istoj boji i zelenom trenerkom. Njenim pratiocima se ova kombinacija posebno svidela, te su isticali da u njoj izgleda kao devojčica.








View this post on Instagram


















A post shared by Olivera Balašević (@olivera.balasevic)


3. Neprevaziđena klasika Ovaj Oliverin stajling je idealan za svaku priliku, bilo da ste krenuli sa drugaricama na piće ili na neki sastanak. Kombinacija crne i bele boje, definitivno, nikada neće izaći iz mode.








View this post on Instagram


















A post shared by Olivera Balašević (@olivera.balasevic)


Koji se vama najviše dopada?
Olivera Balašević objasnila zašto je odlučila da vrati devojačko prezime Savić

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.