Dodela Hollywood nagrada okupio filmsku elitu, poznate glumice modno briljirale (foto)

Izvor: Story, 04.Nov.2019, 11:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodela Hollywood nagrada okupio filmsku elitu, poznate glumice modno briljirale (foto)

Sinoć je na Beverli Hilsu održana dodela prestižnih Hollywood Film nagrada, a na crvenom tepihu pojavile su se neke od najslavnijih filmskih diva današnjice. Prelepe glumice, kao i uvek kada je u pitanju neki javni tematski događaj, bile su vrlo otmene i elegantne. Na oduševljenje mnogih, Dženifer Garner, najlepša žena na svetu za ovu godinu ... The post Dodela Hollywood nagrada okupio filmsku elitu, poznate glumice modno briljirale (foto) appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

GORELA JE SEVILJA: Održana svečana dodela MTV nagrada a evo ko je POTPUNO UKRAO ŠOU! (foto)

Izvor: Story, 04.Nov.2019

Sinoć su u Sevilli u Španiji održana dodele MTV EMA nagrada. Svečanoj ceremoniji su prisustvovali brojni poznati, a najviše pažnje svakako privukao je poznati fudbaler Kristijano Ronalodo koji se crvenim tepihom prošetao s partnerkom Georginom. Zanosna Argentinka odrekla se tipičnog glamura,...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.