Dijana Janković u usponu: Pomama fanova na ulicama Beča (FOTO)

Izvor: Story, 15.Nov.2015, 21:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dijana Janković u usponu: Pomama fanova na ulicama Beča (FOTO)

Pop zvezda i modna dizajnerka Dijana Janković Rokvić prosle nedelje je u Beču ekranizovala tri pesme

Dijana Janković

Didi je u Beču ekranizovala pesme 1100, Iluzija i duet sa Geo de Silvom Tell me why.

Dijana Janković: Narandžasto je in ove sezone (FOTO)

U ekskluzivnom hotelu Sacher u prestonici Austrije nastali su neki od kadrova koje ćemo videti u Dijaninim novim spotovima. Dvorac Schonbrunn, Schloss >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << Laudon i najskuplja bečka ulica Graben, samo su neke od lokacija na kojima su spotovi snimani. Iako se odobrenje za snimanje na ovim lokacijama vrlo tesko dobija, Dijana je bez problema dobila dozvolu nadležnih austrijskih organa, koji su sa oduševljenjem dali odobrenje da se pomenute lokacije nađu u njenim spotovima.

U korak sa trendovima: Dijanu Janković iskopirala urednica Vogue-a (FOTO)

- Moja ekipa i ja smo za pet dana u Beču uspeli da ekranizujemo čak tri spota. Prezadovoljna sam onim sto smo uradili i jedva čekam da svojoj publici predstavim nove spotove - kaze Didi, koja je u Beču boravila sa 20-očlanom ekipom.

Dijana Janković: Šik izdanje za šetnju Beogradom (FOTO)

Pevačica je jos jednom opravdala zbog čega je sinonim za luksuz i glamur, pa ćemo tako u novom spotu moći da je vidimo kako vozi Lamborghini po ulicama Beča, odevena u najnovije modele modnih marki: Balmain, Dior, Agent Provocateur, Chanel, La Perla... U spotovima ćemo imati prilike i da vidimo neke od modela Dijanine modne marke DJ Collection.

Dijana Janković fotografijom bez šminke uplašila i nasmejala pratioce

Zanimljivo je da je Didi sa svojom ekipom uspela da napravi pravu pomamu u Beču, budući da su Instagram preplavile fotografije sa snimanja spotova slučajnih prolaznika, koji su fotografije sa snimanja spota objavljivali na popularnoj društvenoj mreži. Ako se po jutru dan poznaje, Dijani se zaista smeši blistava internacionalna karijera.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.