Denser neguje srpski jezik: Džole Džogani više ne čeka kod kolima!

Izvor: Story, 12.Nov.2015, 11:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Denser neguje srpski jezik: Džole Džogani više ne čeka kod kolima!

Ðole Ðogani, pevač koji je pored muzike poznat i po čestoj nepravilnoj upotrebi padeža i mešanju slova dž i đ, održao je lekciju iz srpskog jezika!

Popularni denser verovatno nije ni slutio da će njegova rečenica Sladžo, čekam te kod kolima završiti u kampanji Negujmo srpski jezik, ali i to se dogodilo.


Neodoljiv video: Ovako ćerka Đoleta i Vesne Đogani uči da priča

Naime, on i glumac Svetozar >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << Bule Goncić nedavno su snimili reklamu u kojoj jedan drugog uče kako se pravilno izgovaraju reči, piše Kurir.

Đole se odlično snašao u ulozi spasioca srpskog jezika. Nekima je veoma zabavan, drugima je ipak njegov angažman u ovoj kampanji skandalozan.

Ovo su naslednici dinastije Đogani: Stopama slavnih roditelja! (FOTO)

Novinari Kurira pokušali su da stupe u kontakt sa denserom, ali njegov telefon tokom jučerašnjeg dana nije bio dostupan.

Izvor: Kurir

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.