Delta Holding: Otvoren konkurs za 8. generaciju Mladih lidera

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 11.Sep.2019, 17:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Delta Holding: Otvoren konkurs za 8. generaciju Mladih lidera

U ovom periodu zainteresovani kandidati moći će da se prijave za jednogodišnji plaćeni program u kome mladi talenti rade i usavršavaju se u različitim delovima poslovnog sistema Delta Holdinga, a najuspešniji od njih nastaviće da rade u Kompaniji.

Konkurs je otvoren za sve mlade građane Srbije koji su završili bilo koji fakultet ili imaju apsolventski status. Prijavljivanje na konkurs moguće je isključivo online, na adresi konkurs.mladilideri.rs

„Program Mladi >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << lideri je trajno opredeljenje naše kompanije, njime jačamo naš tim i stvaramo budući vodeći menadžment. Veoma nam je važno što na ovaj način značajan broj mladih stručnjaka zadržavamo u Srbiji, da ovde grade karijeru i daju doprinos razvoju zemlje u kojoj su odrasli i školovali se“, kaže Marija Desivojević Cvetković, viši potpredsednik Delta Holdinga za strategiju i razvoj.

Program Mladi lideri pokrenut je 2012. godine. Projekat je do sada privukao više od 18.000 kandidata, a jednogodišnju obuku prošlo je 189 mladih.

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.