Darko otkrio da li je Ana ZBOG NJEGA raskinula veridbu sa Danielom, a onda se umešala i Marina

Izvor: Story, 26.Okt.2019, 12:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Darko otkrio da li je Ana ZBOG NJEGA raskinula veridbu sa Danielom, a onda se umešala i Marina

Pevačica i voditeljka Ana Sević okončala je nedavno emotivnu vezu sa biznismenom Danielom Nedeljkovićem sa kojim je bila skoro dve godine u vezi. Kako su preneli domaći mediji, par je ostao u dobrim odnosima, a razlog za ovaj potez lepe pevačice jeste što Nedeljković nije hteo da stane pred oltar. Ana je za jedan dnevni ... The post Darko otkrio da li je Ana ZBOG NJEGA raskinula veridbu sa Danielom, a onda se umešala i Marina appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Pojavile se glasine da se Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta mire, reper odreagovao POSLE OPERACIJE

Izvor: Story, 26.Okt.2019

Pevačica Ana Nikolić u poslednje vreme privlači pažnju javnosti zbog drastične promene izgleda, ali nedavno i navoda da se miri sa bivšim suprugom Stefanom Đurićem Rastom. Tim povodom, kako se navodi, odmah se oglasio Rasta i prokomentarisao kakva je trenutno njihov odnos. – Ana i ja nismo...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.