DUGO je ćutala o ovome: Dragana Mirković PROGOVORILA o ljudima koji su je razočarali

Izvor: Story, 28.Avg.2018, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DUGO je ćutala o ovome: Dragana Mirković PROGOVORILA o ljudima koji su je razočarali

Jedna od najpopularnijih pevačica na domaćoj javnoj sceni Dragana Mirković već godinama u svojoj karijeri broji samo uspehe, a prepoznatljiva je i po tome što nikada nije bila izložena skandalima i lošim natpisima. Iako godinama uživa u skladnom braku sa svojim suprugom i decom, pevačica uvek ima vremena za druženje sa svojim kolegama sa estrade ... The post DUGO je ćutala o ovome: Dragana Mirković PROGOVORILA o ljudima koji su je razočarali appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Dragana Mirković posle mnogo godina ćutanja progovorila o svojoj BOLESTI i ljudima koji su joj naneli ZLO!

Izvor: Press, 29.Avg.2018, 10:01

Dragana Mirković već godinama niže samo uspehe u karijeri, retko govori o privatnom životu i kolegama ali ovog puta je odlučila da iznese mnoge istine. . ako nikada nije pričala,...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.