DOKTOR OTKRIO DETALJE Deinog OPORAVKA: Voditeljka je poslušna, zato joj dajemo da ponekad izlazi iz bolnice

Izvor: Story, 23.Apr.2019, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOKTOR OTKRIO DETALJE Deinog OPORAVKA: Voditeljka je poslušna, zato joj dajemo da ponekad izlazi iz bolnice

Voditeljka Dea Đurđević uspešno se oporavlja od posledica povreda koje je zadobila kada ju je autobus udario i otkinuo joj ruku, a sada je njen doktor Marko Bumbaširević progovorio o njenom zdravstvenom stanju i rekao da je ona bolje, ali da još ne može da bude puštena kući. Doktor je objasnio da je Dea svojim ... The post DOKTOR OTKRIO DETALJE Deinog OPORAVKA: Voditeljka je poslušna, zato joj dajemo da ponekada izlazi iz bolnice appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DOKTRO OTKRIVA "Dea je poslušna, zato izlazi iz bolnice", a evo i zašto još uvek ne može kući

Izvor: Blic, 23.Apr.2019

Voditeljka Dea Đurđević iz dana u dan se oseća bolje, zbog čega joj, kako ističe doktor Marko Bumbaširević i dozvoljavaju da s vremena na vreme napusti odeljenje ortopedije Kilinčkog centra Srbije.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.