DODIK O ZVIŽDUCIMA U SARAJEVU: Čuo sam aplauz kosovskoj delegaciji i zvižduke Srbiji (VIDEO)

Izvor: Kurir, 12.Feb.2019, 08:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DODIK O ZVIŽDUCIMA U SARAJEVU: Čuo sam aplauz "kosovskoj delegaciji" i zvižduke Srbiji (VIDEO)

Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik rekao je u Beču da je imao obavezu da se obrati na otvaranju Evropskog omladinskog olimpijskog festivala u Sarajevu, ali da nije rekao ili učinio nešto što bi predstavljalo razlog za nezadovoljstvo i zviždanje tokom obraćanja.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dodik: Čuo sam aplauz Kosovu i zvižduke Srbiji

Izvor: B92, 12.Feb.2019

Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik rekao je da je imao obavezu da se obrati na otvaranju Evropskog omladinskog olimpijskog festivala u Sarajevu...Međutim, on je naveo da nije rekao ili učinio nešto što bi predstavljalo razlog za nezadovoljstvo i zviždanje tokom obraćanja, prenosi...

Nastavak na B92...

Dodik: Čuo sam aplauz kosovskoj delegaciji i zvižduke Srbiji

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Feb.2019

SARAJEVO - Predsedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je, povodom zvižduka koji su se čuli tokom njegovog obraćanja na otvaranju Evropskog omladinskog olimpijskog festivala (EYOF) u Sarajevu, da je imao obavezu da se obrati na otvaranju, ali da nije rekao niti učinio nešto što ..

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.