Čudno hodala, pa bacila u nesvest obezbeđenje aerodroma: Pod suknjom imala 24 skočimiša (FOTO)

Izvor: Luftika.rs, 09.Dec.2022, 18:12

Čudno hodala, pa bacila u nesvest obezbeđenje aerodroma: Pod suknjom imala 24 skočimiša (FOTO)

Najneobičniju zaplenu izvršilo je osoblje aerodroma na tajvanskom ostrvu Kinmen kada su zaustavili ženu koja je čudno hodala.
Šezdesetogodišnja žena se vraćala iz Kine, a zaposleni u obezbeđenju primetili su da čudno hoda. Zaustavili su je da provere u čemu je problem, a kada su joj podigli suknju, imali su šta da vide.
Za noge je imala zalepljena 24 skočimiša koje je sakrila u kese.
Žena je rekla policiji da je švercovala glodare za prijatelje i da ih je kupila >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << u prodavnici kućnih ljubimaca u Kini.
Međutim, vlasti veruju da ju je poslala švercerska mafija da testira rad tajvanskog osoblja za obezbeđenje aerodroma. Nažalost, glodari su eutanazirani nakon zaplene.
Bizaran trend u porastu, vlasnici uginule ljubimce pretvaraju u tepihe i prostirke

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.