Crna čipka i zavodljiv pogled: Provokativno izdanje Sofije Milošević koje obara s nogu (FOTO)

Izvor: Story, 15.Nov.2015, 20:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crna čipka i zavodljiv pogled: Provokativno izdanje Sofije Milošević koje obara s nogu (FOTO)

Mlada manekenka ostavlja bez teksta svojom pojavom

Sofija Milošević, foto: Instagram

Sofija Milošević zahvaljujući svom savršenom izgledu i harizmi uspešno gradi karijeru modela u inostranstvu, a njeni fanovi naročito uživaju da prate mladu manekenku putem društvenih mreža gde se vidi i ono iza scene.

Sofija Milošević u ležernom izdanju: Seksi buntovnički look za ulice Milana (FOTO)

Od različitih modnih kombinacija koje služe >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << kao inspiracija mladim devojkama, preko fotografija iz teretane koje podjednako podstiču da se bacimo na vežbanje (jer ko ne želi onakvo telo?) pa sve do editorijala i fotografija sa snimanja, Sofija redovno deli na svom Instagram profilu.

Seksepilna Sofija Milošević: Damsko izdanje sa porovokativnim detaljima (FOTO)

Poslednje fotografije u nizu po našem mišljenju odnele su titulu najseksepilnijih i definitivno nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Sofija Milošević ponovo ostavlja bez teksta: Od zavodljive čipke do urbanog seksepila (FOTO)

Naime, Sofija je objavila dve sa snimanja na kojima je u crnom čipkastom kompletu donjeg veša, razbarušene plave kose i zavodljivog pogleda. Ne moramo ništa više da vam kažemo, pogledajte sami...

A photo posted by Sofija_Milosevic (@iamsofiamilo) on Nov 15, 2015 at 2:30am PST

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.