Crna Gora: Noćni život je ovde NAJBURNIJI! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 26.Avg.2019, 08:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crna Gora: Noćni život je ovde NAJBURNIJI! (VIDEO)

Ulice, trotorari, zidovi, kafići, restorani, gotovo sve je puno turista u Ulcinju. Podaci da je ova godina rekordna po posećenosti u tom gradu očigledno su tačni. Mi smo snimili prilog i uverili se u to!

POGLEDAJTE VIDEO:



Izvor: MONDO/Nikoleta Vukčević

Što se vozača tiče, ukoliko ne volite gužvu i haos u saobraćaju, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ovo nije grad za vas. Najbolje prolaze motociklisti i biciklisti, a što se parkinga tiče – NEMA GA! Ako niste često u ovom gradu sigurno će vam se desiti da nekoliko puta zalutate jednosmernim ulicama, a parking ćete naći prilično daleko od epicentra dešavanja.

Što se mode tiče, videćete svašta. Od zimskih kombinacija, dugih rukava, mini suknji, burki, patika, japanki... sve. Ljudi se dele na one koji korziraju i one koji su našli mesto u lokalu ili na zidiću pored korzoa.

Do sada smo snimili noćni provod u još tri grada, Tivtu, Budvi Baru, ali nijedan od njih ne može da se se poredi sa Ulcinjom.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.