Ćerke naših poznatih ličnosti izrasle su u prave lepotice

Izvor: Story, 28.Jan.2015, 19:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćerke naših poznatih ličnosti izrasle su u prave lepotice

Odrastanje ćeki poznatih ličnosti domaćeg džet seta ispraćeno je i u medijima. Nekada stidljive devojčice danas su postale zanosne lepotice.

Foto: Instagram

Šarmanta voditeljka i poznata loto devojka Suzana Mančić i danas važi za jednu od najlepših dama na javnoj sceni, pa ne treba da nas čudi i to što su njene ćerke nasledile njenu lepotu. Teodora Krunić, naslednica voditeljke danas lepotom privlači pažnju, kao i svojevremeno što je njena >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << majka radila.

Ćerka zvezdine zvezde Dragana Džajića može se pohvaliti kako lepotom, tako i stasom. Dragana Džajić kao i njena sestra Sanja važe za jedne od atraktivnijih dama. Mediji su Draganu ćesto povezivali sa poznatim muškarcima, ali ona vešto krije svog partnera.

Mina Joksimović ćerka kantautora Željka Joksimovića daleko od očiju medija, kao da se preko noći iz stidljive devojčice pretvorila u atraktivnu lepoticu. Na društvenim mrežama svakodnevno objavljuje fotografije, gde je poznanicic i pratioci obasipaju komplmentima. Kada pogledate fotografije, biće vam jasno i zbog čega.

Helena Topalović ćerka folkera Topalka pažnju medija privukla je vezom sa pevačem Jocom Stefanovićem. Tada je javnost mogla da vidi kakvom lepotom folkerova naslednica raspolaže. Sigurni smo da će pevač imati velike muke da mezimicu odbrani od obožavatelja.

Anabela Atijas iz braka sa Gagijem Đoganijem ima ćerku Lunu. Kako odrasta, Luna sve više liči na majku, na koju je nasledila kako lepotu, tako i vitku liniju. Brojni pratioci na društvenim mrežama koji svakodnevno prate dešavanja iz života naslednice Đoganija, posvedočili su o njenoj  popularnosti i lepoti.

Ko je po vašem mišljenju najlepša naslenica poznatih zvezda?

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.