Ceremonija za koju NISU ŠTEDELI: Ovako je izgledalo venčanje ćerke TAJANSTVENOG ŠPANSKOG MILIJARDERA

Izvor: Story, 19.Nov.2018, 16:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ceremonija za koju NISU ŠTEDELI: Ovako je izgledalo venčanje ćerke TAJANSTVENOG ŠPANSKOG MILIJARDERA

Marta Ortega, kćerka tajanstvenog milijardera Amansija Ortege, šestog najbogatijeg čoveka na svetu, čije se bogatstvo procenjuje se na 63,8 milijardi dolara rekla je sudbonosno da Karlosu Toreti, u intimnoj ceremoniji u porodičnoj kući u Galiciji, nakon koje je usledila raskošna večera za brojne zvanice, prenosi Stil. Naslednica carstva “Inditex”, u čijem se sklopu nalaze mnogi ... The post Ceremonija za koju NISU ŠTEDELI: Ovako je izgledalo venčanje ćerke TAJANSTVENOG ŠPANSKOG MILIJARDERA appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Venčanje godine u Španiji: Udala se ćerka šestog najbogatijeg čoveka na svetu

Izvor: B92, 20.Nov.2018, 12:50

Marta Ortega, ćerka milijardera Amancija Ortege, šestog najbogatijeg čoveka na svetu, čije se bogatstvo procenjuje na 63,8 milijardi dolara izrekla je sudbonosno "da" Karlosu Toreti na intimnoj ceremoniji u porodičnoj kući u Galiciji, nakon koje je usledila raskošna večera za brojne zvanice.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.