Ceo život jaja na oko pečemo pogrešno: Pogledajte novo otkriće

Izvor: Story, 09.Nov.2015, 21:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ceo život jaja na oko pečemo pogrešno: Pogledajte novo otkriće

Možda mislite da je jaje na oko lako spremiti. Ipak, svetski poznati kuvari našli su način da i to promene iz korena.

ntoni Borden, Erik Riper i Hoze Andres, tri svetski poznata kuvara, obrnuli su Instagram i gurmane širom sveta naglavačke snimcima koje su podelili.

Oni su, naime, iz korena promenili postupak prženja jaja na oko, a sastojci su sasvim isti - treba vam samo tiganj, malo maslinovog ulja i naravno - jaje, piše Dnevno.rs.

Pogledajte kako zapravo treba da se spremaju jaja na oko:

A video posted by Eric Ripert (@ericripert) on Nov 6, 2015 at 6:16am PST

Nastavak na Story...






Povezane vesti

(VIDEO) CEO ŽIVOT JAJE NA OKO PEČETE POGREŠNO: Evo kako svetski poznati kuvari to rade

Izvor: Kurir, 10.Nov.2015, 00:01

Jaje na oko je obično jedna od prvih stvari koju svi nauče da spremaju, ali ovo će vam promeniti poglede na taj obrok...Međutim, svetski poznati kuvar Erik Riper je na svom instagramu objavio video na kom njegov kolega Hoze Andres sprema jaje na oko ali ne onako kako ste vi naučili...Ovim videom...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.