Britanski milijarder Richard Branson širi poslovanje u BiH – traži inženjere

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 05.Avg.2019, 13:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Britanski milijarder Richard Branson širi poslovanje u BiH – traži inženjere

Kompanija je objavila da će udvostručiti svoj radni prostor u Tuzli na 2.300 metara kvadratih, te da će zaposliti više od 15 softverskih inženjera.

Proizvod Virgin Pulse-a predstavlja jedinstvenu i inovativnu digitalnu platformu koju koriste kompanije i korporacije iz raznih industrija u cilju promovisanja zdravih životnih navika među svojim zaposlenima.

Platforma koja je koncipirana i razvijana u Tuzli se koristi širom sveta, a među klijentima se nalazi i 10 posto >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << kompanija sa liste Fortune 500 najuspešnijih globalnih kompanija.

Koristeći njihov proizvod, zaposleni se ohrabruju i nagrađuju za vođenje zdravog životnog stila, što podrazumeva uvođenje fizičkih aktivnosti u dnevnu rutinu, usvajanje zdravih navika u ishrani i održavanje kvalitetne društvene interakcije među kolegama.

Iz Virgin Pulse-a su ranije kazali da nameravaju u narednih nekoliko godina da budu jedna od vodećih kompanija u IT sektoru, ne samo u Bosni i Hercegovini, već i u celoj regiji.

Podsetimo, Branson je ranije preuzeo tuzlansku firmu Piksel Interactive koja je zapošljavala oko 100 mladih i obrazovanih ljudi, i koja je time postala deo Virgin grupacije, pa je promenila ime u Virgin Pulse Bosnia.

Izvor: manager.ba

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.