Bojana Rajić podelila prvu fotografiju sina Vukašina (FOTO)

Izvor: Story, 15.Nov.2015, 14:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bojana Rajić podelila prvu fotografiju sina Vukašina (FOTO)

Početkom novembra bivša manekenka Bojana Rajić donela je na svet svog drugog sina, a danas je prvi put sa svojim pratiocima podelila njegovu fotografiju.

Bojana Rajić, foto: Instagram

Naime, raznežena Bojana na društvenu mrežu Instagram postavila je delić atmosfere iz svog doma.

Preslatko: Bojanu Rajić nakon porođaja posetio sinčić Lav i obradovao poklonom

Na ovoj fotografiji možemo videti tek minijaturnu nožicu njenog >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << novorođenog sinčića, ali njene pratioce ovaj prizor potpuno je oduševio.

- Čvrstim koracima osvaja svet - samo je jedan od komentara koji su na fotografiji ostavili njeni pratioci, a mi sa nestrpljenjem očekujemo da prvi put ugledamo lik malenog Vukašina.

Možete li da verujete: Evo kako se Bojana Rajić slaže sa svekrvom (FOTO)

A photo posted by Bojana Rajic Djurdjevic ♓ (@bojanarajic) on Nov 15, 2015 at 2:47am PST

Nastavak na Story...






Povezane vesti

(FOTO) PONOSNA MAMA: Bojana Rajić pokazala prvu sliku sina!

Izvor: Kurir, 15.Nov.2015

Bivša manekenka Bojana Rajić koja se porodila 1. novembra po prvi put je na društvenim mrežama objavila fotografiju njenog i Branislavljevog sina...Srećna mama se na instagramu nedavno pohvalila peharom koji je dobila od svekra i svekrve i tom prilikom otkrila da se njen mlađi sin zove Vukašin...Moja...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.