Bijonse raspametila haljinom, ali je figurom podgrejala priče da očekuje četvrto dete (foto)

Izvor: Story, 26.Jan.2020, 20:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bijonse raspametila haljinom, ali je figurom podgrejala priče da očekuje četvrto dete (foto)

Planetarno popularna Bijonse svojim novim pojavljivanjem oduševila je publiku na žurki pre dodele prestižnih Gremi nagrada koja će se održati večeras Dok je bila članica grupe “Destiny’s Child“, Bijonse je bila jedna od najpromećenijih mladih talentovanih pevačica. Svoju karijeru započela je u pomenutoj grupi da bi nekoliko godina kasnije krenula putem solo karijere. U toku ... The post Bijonse raspametila haljinom, ali je figurom podgrejala priče da očekuje četvrto dete (foto) appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Napravila pometnju na Instagramu: Ana Nikolić poput Džej Lo (foto)

Izvor: Story, 27.Jan.2020, 14:00

Pevačica Ana Nikolić ovih dana ne prestaje da iznenađuje javnost nerealnim transformacijama Popularna pevačica Ana Nikolić trenutno boravi u Maroku a sa ove destinacije svoje pratioce prethodnih dana obradovala je fotografijama sa plaže. Pre nekoliko dana, nikad zgodnija Ana Nikolić bacila je...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.