Bijonse na premijeri Kralja lavova: Šljašti za sve pare

Izvor: Mondo, 10.Jul.2019, 14:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bijonse na premijeri Kralja lavova: Šljašti za sve pare

Bijonse zablistala sa kćerkom na premijeri nove verzije Diznijevog animiranog filma "Kralj lavova". Pogledajte fotke, boli glava... bukvalno.

Bijonse se na crvenom tepihu pojavila sa kćerkom Blu Ajvi (7), u usklađenim odevnim kombinacijama, obe su bile u crnim suknjama otočenim kristalima.

Pevačica je i bukvalno blistala u kreaciji kuće "Aleksandar Mekvin", haljini koja liči na blejzer, čiji je donji deo od crnog prozirnog tila s kristalima.

Ovaj put, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Bijonse se nije držala modnog pravila "manje je više", i odlučila se da šljašti za sve pare: i haljina, i nakit i tašnica i naočare bili su prekriveni svetlucavim cirkonima.

Ajvi Blu nosila je kombinaciju sličnu maminoj, samo malo manje svetlucavu, i imala je baletanke, u skladu sa uzrastom.

Pogledajte fotografije:

Bijonse u novom crtaću "Kralj lavova" glas pozajmljuje lavici Nali, poslušajte kako zvuči:



Izvor: YouTube/fiercegifs

KRALJ LAVOVA: Evo ih! (FOTO, VIDEO)

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.