Beauty eksperti “poništili” trik Sofije Vergare za čvrste grudi

Izvor: Story, 03.Dec.2018, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beauty eksperti “poništili” trik Sofije Vergare za čvrste grudi

Ako biste pitali kolumbijsku glumicu svaka žena bi trebalo da spava u brushalteru. Sofija Vergara važi za jednu od najlepših glumica na svetu i to za razliku od mnogih, zahvaljujući svom potpuno prirodnom izgledu, piše Stil. Jedan od njenih beauty trikova kojim jeste onaj da spava u brushalteru. Lepa 46-godišnjakinja bezbroj puta izjavila je da ... The post Beauty eksperti “poništili” trik Sofije Vergare za čvrste grudi appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

POTPUNO SE IZGUBIO: U drušvu SEKSI MANEKENKE Mesi DOŽIVEO BLAM godine

Izvor: Story, 04.Dec.2018, 18:15

Čuveni Leo Mesi možda jeste najbolji fudbaler na svetu i svakako poseduje neslućeno bogatstvo, ali izgleda da mu ni slava ni novac nisu pomogli da nauči da se ophodi prema ženama. Da li je njegova ljubljena supruga Antonela Rokuco isuviše ljubomorna ili Mesi jednostavno ne ume sa ženama, s obzirom...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.