BIO JOJ JE SVE NA SVETU: Preminuo suprug Nede Arnerić, evo kakva je to LJUBAV BILA

Izvor: Story, 21.Jan.2019, 11:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BIO JOJ JE SVE NA SVETU: Preminuo suprug Nede Arnerić, evo kakva je to LJUBAV BILA

Jedna od naših najpoznatijih glumica Neda Arnerić (65) samo je najužem krugu prijatelja poverila kako je njen suprug, doktor Milorad Mešterović, sredinom decembra izgubio bitku s dugom i teškom bolešću. Voleli su se punih 35 godina, a kultna glumica često je isticala kako je cenjeni doktor njena najveća ljubav. – Istina je. Moj suprug je ... The post BIO JOJ JE SVE NA SVETU: Preminuo suprug Nede Arnerić, evo kakva je to LJUBAV BILA appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Preminuo suprug Nede Arnerić

Izvor: Vesti-online.com, 21.Jan.2019

Jedna od naših najpoznatijih glumica Neda Arnerić (65) samo je najužem krugu prijatelja poverila kako je njen suprug, doktor Milorad Mešterović, sredinom decembra izgubio bitku s dugom i teškom bolešću...Voleli su se punih 35 godina, a kultna glumica često je isticala kako je cenjeni doktor...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.