Auto Bild je novi, 100. član porodice CPG magazina

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 14.Dec.2018, 12:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Auto Bild je novi, 100. član porodice CPG magazina

Auto Bild je licencno izdanje koje se prodaje u 28 zemalja Evrope i nekoliko zemalja u ostatku sveta.

Novi broj, koji se nalazi u prodaji od četvrtka, 6. decembra, štampan je na kvalitetnijoj hartiji i većem formatu. Što bi auto fanovi rekli, napravljene su sitne kozmetičke prepravke, nabačeni spojleri, novi pneumatici, ali posada nije menjana. Za upravljačem je i dalje glavna i odgovorna urednica Tina Vujanović, sa suvozačem Urošem Popovićem.

Ovaj dvojac će vam >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << svake druge nedelje na 68 strana donositi pregršt noviteta iz auto sveta, a, potpuno logično, “prva vožnja” “Auto Bilda” pod okriljem CPG bila je u “Mercedesu B-klase” i to pod sloganom koji je u duhu ostalih izdanja CPG-a – “Luksuz u porodičnom pakovanju”!

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.