Australijski marketing guru, Damian Damjanovski, savetuje srpske startape

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 14.Sep.2018, 11:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Australijski marketing guru, Damian Damjanovski, savetuje srpske startape

On će tokom svoje posete raditi sa organizacijama i kompanijama u Srbiji, kroz niz mentorskih sesija i događaja otvorenog tipa.

Damian je pre više od decenije svoj poziv našao je u oblasti advertajzinga, radeći kao digitalni strateg za najveće marketinške agencije u Australiji, među kojima su BMF Advertising i Ogilvy and Mather. U svom bogatom portfoliju ima veliki broj poznatih kompanija kao što su Samsung, Coca-Cola, QANTAS, American Express, Fujifilm, KFC. Kreator je mnogobrojnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << kampanja svetskih brendova, među kojima je i „Podeli Coca Colu“, jedna od globalno najuspešnijih kampanja ikada.

Zainteresovani su imali prilike da slušaju njegovo predavanje u Impact Hub-u gde je sa publikom podelio Growth Hacking tehnike i metrike relevante za rast startapa. Startup Growth Meetup namenjen je preduzetnicima, osnivačima kompanija, direktorima, biznis developerima i ostalim stručnjacima koji planiraju ili su već pokrenuli svoju kompaniju.

Preko 30 učesnika okupilo se na dvočasovnom događaju, gde su imali prilike da čuju savete i dobiju odgovore na pitanja iz oblasti advertajzinga i marketinga za startape.

Damian je vlasnik brojnih priznanja za svoj rad, a 2014. godine bio je dobitnik nagrade 30 under 30 u Sidneju. Trenutno vodi svoju marketinšku agenciju Common Ventures , razvija marketing startegije za brendove širom sveta.

On će tokom svog boravka u Beogradu raditi sa srpskim startapima i organizacijama koje ih podržavaju kao sto su Impact Hub i Ict Hub. Pored toga oprobaće se u ulozi mentora kompanija u trci za nagradu Social Impact Award, koje će savetovati kako da unaprede svoje poslovanje i bolje razumeju tržište. Gospodin Damjanovski u Srbiju dolazi u okviru Švajcarskog Preduzetničkog Programa podržanog od strane Švajcarske vlade, čiji je jedan od ciljeva razvoj preduzetništva kroz interakciju sa stručnjacima iz celog sveta.

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.