Anđelina Džoli se SLIKALA GOLA i PRVI PUT O RAZVODU rekla OVO (foto)

Izvor: Story, 06.Nov.2019, 20:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anđelina Džoli se SLIKALA GOLA i PRVI PUT O RAZVODU rekla OVO (foto)

Budući da je glumica Anđelina Džoli često na meti osuda javnosti zbog svog specifičnog odnosa sa decom, ali stila života, pre mesec dana, gostujući u intervjuu za britansko izdanje Glamour magazina, na samom početku razgovora otkrila je kako se godinama borila da se suoči sa kritikama, te kako da u istim krtikama bude blaža prema sebi. Sada, lepa Anđelina pojavila ... The post Anđelina Džoli se SLIKALA GOLA i PRVI PUT O RAZVODU rekla OVO (foto) appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Poznata glumica PRVI PUT progovorila o svojim strahovima! ANKSIOZNA SAM JER PUNIM 30 GODINA, A NISAM SE UDALA

Izvor: Story, 06.Nov.2019

Glumica Ema Votson, koju je svet zavoleo kao Hermionu Grejndžer u filmu “Hari Poter”, progovorila je nedanvo u jednom intervjuu o pritisku koji je osećala jer se približava 30-oj godini, a nije se udala. Lepa glumica je za britanski časopis Vogue otkrila da u aprilu puni 30 godina, a da se zbog...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.