Aleksandrar Milić Mili: Pustolovina nepopravljivog romantika

Izvor: Story, 14.Sep.2014, 16:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksandrar Milić Mili: Pustolovina nepopravljivog romantika

U susret novim radnim pobedama i velikom koncertu u Kombank areni, muzičar Aleksandar Milić Mili već tri meseca uživa u nepresušnom izvoru inspiracije, porodičnom odmoru koji sa ćerkom Miom, sinom Markom i suprugom Ninom provodi u turskom letovalištu Gjodžek

Foto: Privatna arhiva

Muzičar Aleksandar Milić Mili (44) na sceni i van nje vrca od dečačke energije, za koju je najzaslužnije njegovo zdravo okruženje u kojem uživa sa svojom porodicom. >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << Pozitivnu energiju akumulira iz zajedničkih trenutaka koje sa svojim najmilija provodi na dugom letnjem odmoru u turskom letovalištu Gjodžek. Frontmen benda Miligram otkriva nam svoju morsku pustolovinu u stilu neumoljivog romantika, čiji je centar sveta njegova supruga Nina s kojom ima ćerku Miu i sina Marka.



- Tri meseca godišnje boravim van zemlje i tada sam okrenut samo svojoj porodici. Na taj način akumuliram energiju koju kasnije trošim na koncertima i tokom rada u studiju – priča Mili nadomak čije se morske oaze nalazi i letnji dom njegovih prijatelja, turske zvezde Mustafe Sandala i njegove supruge Emine Jahović Sandal koja je pre nekoliko godina napravila veliki uspeh i s Aleksandrovom pesmom Nemilo.

Miliju na odmoru društvo prave i njegovi prijatelji, među kojima je i košarkaš Fenerbahčea Damir Mršić, ali i turski fotograf Buraka koji je svojim oštrim objektivom samo za Story zabeležio sve detalje ovog dinamičnog odmora. Porodica Milić iz svoje baze gotovo svakodnevno odlazi na krstarenje, a omiljeni su im izleti do popularnih grčkih ostrva, poput Rodosa i manjih ostrvaca, na kojima uvek pronađu interesantne prirodne motive za fotografisanje.

Porodični sklad i mir u kojem uživa, ovom muzičaru predstavljaju nedodirljivu bazu u koju odlaže najiskrenije emocije i misli. I pored unapređivanja bogate karijere, svojim najvećim životnim ciljem smatra izvođenje dece na pravi put. Taj poduhvat, kao i svaki dobar otac, još nije priveo kraju.

- Vaspitavanje dece je najveća moguća kreacija koju kao čovek mogu da napravim u svom životu, bez obzira na to što sam svakodnevno angažovan u poslu kojim se bavim. Smatram da je najveći uspeh kada dobro vaspitate decu i izvedete ih na pravi put. Ništa u životu nije sigurno. Kada nešto uradite, ne znate kuda će vas to odvesti i kakav će rezultati dati. Nadam se da ću taj najveći zadatak uraditi kako treba – kaže Mili koji na odmoru mališanima ispunjava sve želje i u potpunosti im je posvećen. Vreme zajedno prekraćuju izležavanjem na suncu, a nezaobilazno je i zajedničko gledanje video-klipova sa koncerta Miligrama i njegove prijateljice, ali i najdraže saradnice Cece Ražnatović.

- Sa Cecom sarađujem već dvadeset godina i mogu da kažem kako imamo poslovno-prijateljski odnos – ističe jedan od najtalentovanijih i najplodonosnijih kompozitora s naših prostora čije hitove pevaju brojne regionalne zvezde. Ceca je i jedan od njegovih malobrojnih prijatelja čiji telefonski poziv može da prekine tišinu uživanja na plažama Turske. Svetla pozornice Mili je bez većih poteškoća zamenio ušuškanom morskom bazom u kojoj dobija nepresušnu inspiraciju za nove poslovne poduhvate.

Na odmoru komponuje i osmišljava detalje koncerta kojim će 27. novembra zaokružiti vrlo uspešan proces stvaranja muzike za najveći projekat u svojoj dosadašnjoj karijeri – njegovo čedo Miligram s kojim je snimio dva albuma. Pred koncert u Areni očekuje ga novi singl, a bezrezervnu podršku dobija od svih članova svoje porodične trojke.

- Oni prvi donose odluku da li su nove pesme dobre – ističe Mili koji, iako na odmoru, neprestano razmišlja na temu što kvalitetnijeg produkcijskog obogaćivanja poslovnog poduhvata kojim će se Miligram pompezno predstaviti beogradskoj publici.

- Koncert će izgledati kao moderna bajka, biće tematski inspirisan i nosiće svoje poruke. Nadam se da ćemo ovakvim konceptom publici pružiti kompletan doživljaj i otvoriti novo poglavlje u produkciji koncerata kod nas – siguran je Milić koji slobodno vreme na odmoru u Gjodžeku provodi i igrajući tenis. Neizostavne su i večere pored mora, noćno kupanje, meditacija pod vodom, ali i po koja popularna selfi fotografija.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.