AMSS: Stižu praznici, očekuju se i veće gužve na putevima

Izvor: B92, 17.Dec.2019, 08:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMSS: Stižu praznici, očekuju se i veće gužve na putevima

Beograd -- Neuobičajeno visoke temperature donose vozačima lakšu vožnju i sigurnije putovanje, ali se u drugoj polovini decembra očekuje i veći broj vozila zbog praznika.

Iz AMS S navode da zadržavanja na pojedinim graničnim prelazima na putničkim terminalima pri ulazu u zemlju mogu biti duža, da se očekuje i usporena vožnja na pojedinim naplatnim rampama, ali i veće gužve u saobraćaju koje donose česte zastoje u gradovima, kao i na njihovim obilaznim putevima. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

AMSS danas vozače upozorava na maglu i smanjenu vidljivost na pravcima pored reka jezera i u kotlimana.

Prema poslednjim informacijama Puteva Srbije na naplatnim stanicama nema zadržavanja.

Nema dužih zadržavanja ni na graničnim prelazima, dok kamioni čekaju duže.

Na Batrovcima čekaju šest sati, na Horgošu i Kelebiji tri sata, na izlazu iz zemlje na prelazu Bačka Palanka tri sata, a na Gradini sat i po.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Vremenske prilike povoljne za vožnju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Dec.2019

Vremenske prilike u Srbiji su veoma povoljne, ako se izuzme jutarnja magla, pa učesnicima u saobraćaju ostaje da poštuju propise, ne ugrožavajući svoju i tuđu bezbednost i da budu posebno oprezni na deonicama gde se obavljaju radovi...Prema poslednjim informacijama "Puteva Srbije" na naplatnim...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.