A ko kod vas pakuje sudove u mašinu?

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 18.Jul.2018, 12:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

A ko kod vas pakuje sudove u mašinu?

Kroz serijal komičnih priča o svakodnevici jednog simpatičnog mladog bračnog para, novi serijal kratkih reklama promoviše sve kategorije Premia proizvoda – od prehrambenih do programa kućne hemije pod brendom Home expert. „Veliko je uživanje raditi na projektima kojima je cilj da budu zabavni i duhoviti. Želeli smo da prikažemo smešnu stranu muško-ženske podele rada u kućnim poslovima, ali i da se odmereno našalimo na račun muškaraca. Ujedno smo prikazali i ulogu Premia i Home >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << expert proizvoda u svakom domaćinstvu“, rekao je Slavko Marković, Group Account Director, McCann Beograd.





Tanja Perović Al Hamashi, Head of Own Brands, Delhaize Serbia, je dodala: „Zadovoljstvo nam je bilo da u saradnji sa agencijom McCann Beograd, radimo na projektima kroz koje smo našim potrošačima predstavili jedan deo ponude iz našeg bogatog asortimana prehrambenih i neprehrambenih proizvoda. U pogledu rezultata, ova kampanja nam je donela to da nas naši potrošači više preporučuju i češće kupuju naše proizvode.“



Premia brend je višegodišnji dobitnik priznanja “Najbolje iz Srbije“, a na tržištu uživa veliko poverenje potrošača već skoro 10 godina.

Kreativni Direktor: Jana Savić Rastovac

Strateški planer: Vera Aćimović

Copywriter: Miloš Paunović

Design: Mira Lasica

Account tim: Slavko Marković, Marija Stamenković

Production house: Media Plus

Reditelj: Predrag Peđa Ličina

Direktor fotografije: Vladan Pavić

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.