7 stilskih trikova uz pomoć kojih ćete izgledati mršavije

Izvor: Story, 06.Jul.2015, 13:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

7 stilskih trikova uz pomoć kojih ćete izgledati mršavije

Svako ima te dane kada se oseća nekako debeljuškasto za svoje uobičajene pojmove, bez obzira da li se skala na vagi zapravo pomerila ili ne

Džesika Alba

Svim ženama se dešava da se osećaju naduto, traljavo i kao da im ništa iz ormana ne stoji dobro. Međutim, oni koji rade u modi imaju jednu malu prednost - insajderske uvide u sve trikove i hakove u vezi sa krojevima koji laskaju figuri, modelima koji kamufliraju nedostatke i materijalima koji su najbolji prijatelji >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << vaših bokova, a sada nesebično dele i sa vama.

Sada vam predstavljamo 7 trikova koje su odobrili Elle urednici iz celog sveta, a koji će vam pomoći da izvučete najviše od onoga što vam je priroda podarila, zahvaljujući dobroj taktici pri izboru odeće i kombinovanju.

Košulja oko struka

Stil koji će odobriti svaki iskreni fan Nirvane, ali i stilski znalac, jer je u pitanju kombinacija koju vaši bokovi obožaju. Košulja ili duks oko struka preusmeriće pogled na centralni deo vašeg tela, koji će pri tom izgledati vitkije, a osim toga – jednostavno izgleda kul.

Delimično uvučena košulja

Uvucite samo deo košulje ili bluze u džins, a to će stovariti utisak da imate potpuno ravan stomak i da nikakve kiflice tu nisu uspele da provuku.

10 trikova za savršen poslovni stil tokom leta

Njegov džemper

Najbolji način da stvorite utisak tanušnih nogu? Pletivo u masivnim dimenzijama. Muški (bukvalno onaj koji ste pozajmili od dečka), ili ženski, ali oversize džemper i uske pantalone će vas stanjiti u sekundi. Modna nauka na delu!

Kombinacija za prvi red

Jedna kombinacija sa kojom ne možete da pogrešite: strukirani crni blejzer, džins i štikle. Visoke potpetice uvek pomažu da se držite gordo, a kroj blejzera će vas vizuelno suziti.

Smele naramenice

Idealan za vaše debele dane je stil koji podseća na klasičan Isabel Marant look: statement jakna sa velikim naramenicama i dobro skrojene uske pantalone.

Skupocena bluza

Svilenkasta, ležerna bluza koja nehajno pada preko vašeg tela, dovoljno je široka da ne ističe ništa što ne želite da bude istaknuto, a dovoljno je i prefinjena da se u njoj osećate kao milion dolara. Uložite novac u jedan takav komad i neka on bude vaš kec u rukavu, onda kada se ne osećate naročito privlačno sami sebi.

Silueta peščanog sata

Široka suknja A kroja u retro stilu i jednostavna crna bluza, učiniće da se osećate udobno i bezbrižno po pitanju figure, naročito ako tome dodate visoke potpetice.

Izvor: elle.rs

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.