21. SEMPL, ALI MAHLODJI: „Zašto je kriza naš najbolji prijatelj“

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 21.Okt.2019, 14:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

21. SEMPL, ALI MAHLODJI: „Zašto je kriza naš najbolji prijatelj“

Šta je za njega uspeh i zašto se to možda razlikuje od toga kako ga percipira većina, biće poznato na uvodnom, nešto drugačijem nastupu otvorenja 21. konferencije medijskih trendova SEMPL, koja će biti održana 28. i 29. novembra u Portorožu.

Ideje, vizije, planovi i ciljevi su važni sastavni delovi života i poslovanja ali za pravi napredak ponekad je potrebno promeniti smer. Sposobnost napuštanja prošlosti i brzo prilagođavanje drugačijim okolnostima omogućuje nam da u >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << životu naučimo mnogo toga novog, mnogo korisnijeg za budućnost. Kako je mnogobrojne krize znao da iskoristi za svoj uspeh, rođen u Teheranu, Mahlodji će ispričatu u inspirativnoj ličnoj ispovesti koja sigurno nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

No ipak je kao svoju glavnu misiju sebi zadao da poduči ljude kako najbolje da iskoriste „ovde i sada“ te zašto su neprestano učenje i istrajnost ključni. Recept kako uspeti u budućnosti nije dakle napisan samo za one koji žive u tehnološki najnaprednijim okruženjima i upravljaju najvećim budžetima. Problem je, kaže Ali, i u tome što u svetu instant uspeha, pritisaka medija i nerealnih slika s društvenih mreža više vremena posvećujemo pokušajima imitiranja tuđeg uspeha nego tome da pronađemo ono što nas uistinu veseli u životu.

Da je i sam dokaz toga na šta podstiče mnoštvo, na svojim nastupima dokazuje dinamičnom biografijom, gde između ostalog piše da je izbeglica, i nakon četrdeset neuspelih pokušaja danas višestruko nagrađivani preduzetnik, suosnivač, glavni vizionar i pripovedač priča na međunarodno poznatoj internet video platformi koja funkcioniše kao „priručnik“ za životne priče i zapošljavanje, WHATCHADO. I sa potonjim Ali ostaje veran traženju stvarne misije pojedinca.

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.