SKANDAL U SARAJEVU! Zbog podrške Karadžiću pekar na METI BOŠNJAKA: Na radnji osvanuo natpis ČETNIK, pozivaju na BOJKOT njegovih proizvoda

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Mar.2019, 11:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKANDAL U SARAJEVU! Zbog podrške Karadžiću pekar na METI BOŠNJAKA: Na radnji osvanuo natpis "ČETNIK", pozivaju na BOJKOT njegovih proizvoda

Ispred pekare "Manja" u Sarajevu čiji je vlasnik Saša Trivić, a čiji su statusi u kojima izražava podršku Radovanu Karadžiću i Ratku Mladiću dospeli u javnost, ispisano je - "četnik".

Nakon presude Radovanu Karadžiću, koji je osuđen na doživotnu kaznu zatvora, Saša Trivić je počeo da objavljuje niz statusa.

Gazije nase. Pekara #Manja kljuc u bravu. pic.twitter.com/W6wXvDm3T5

— Ibrahim Delic (@IbrahimDelic5) March 21, 2019
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Tviteraši su potom otkrili njegov tvit iz 2016. godine u kojem pruža podršku Ratku Mladiću objavljujući njegovu fotografiju s rečima "Jedan, jedini" i podeljenim statusom druge osobe u kojem se govori "Na svemu vam hvala generale, srećan ti Dan republike".

Na društvenim mrežama je pokrenut apel da građani bojkotuju njihove pekare. U Vogošći je ispred njihove poslovnice već zalepljen plakat na kojem se poziva na bojkot.

Korisnici društvenih mreža pozivaju na bojkot pekara u Sarajevu #ratkomladic #radovankaradzic #sasatrivic https://t.co/pqELRwRwIJ

— Klix.ba (@klixba) March 21, 2019

Manja, da joj ko kupi kiflu sanja#Manja

— Saća(pravo ime) (@halilovic_saca) March 22, 2019

- Tamo su neki ljudi izvukli skrinšotove koji su izvučeni iz konteksta i od toga napravili kampanju. U principu napad je uperen na firmu i zbog toga ne bih otvarao daljnje teme oko toga - rekao je Trivić.

Trivić je na kraju objavio tvit u kojem kao organizatora napada krivi "pekarsku mafiju" te poručio da se "neprimereno zezao pa je onda neko malo zlonamerno skrinšotovao".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.