Preminuo Milan Panić ili još jedna prevara italijanskog novinara

Izvor: B92, 28.Okt.2020, 17:06

"Preminuo Milan Panić" ili još jedna prevara italijanskog novinara

Bivši premijer Jugoslavije Milan Panić "preminuo" je u 90. godini, navodno javlja Nikola Selaković na svom profilu na Tviteru, a vest su objavili brojni mediji.

Za B92.net potvrđeno je da Nikola Selaković nema uopšte profil na ovoj društvenoj mreži, a ovaj profil, kako je i pisalo, napravio je italijanski novinar Tomazo Debenedet. U međuvremenu profil je obrisan.

Podsetimo, Debenedetiju to nije bio prvi put.

Javnosti u Srbiji poznat je po tome što >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je objavio lažnu vest da je preminuo Ratko Mladić, a ranije je već "sahranio" i Petera Handkea, J. K. Roling, Fidela Kastra, papu Benedikta XVI, Milana Kunderu...

Na ovom profilu na Tviteru najavljen je i dolazak Sergeja Lavrova u Srbiju, koji je navodno zakazan za 16. novembar ove godine.

"Prijateljski telefonski razgovor sa ministrom spoljnih poslova Ruske federacije Sergejem Lavrovim. On će posetiti Srbiju 16. novembra", napisao je u Selakovićevo ime italijanski novinar.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Nova prevara italijanskog novinara, bivši premijer Milan Panić nije preminuo

Izvor: Radio 021, 28.Okt.2020

Mediji u Srbiji preneli su vest da je bivši premijer SRJ Milan Panić preminuo u 91. godini...Mediji su preneli informaciju koja se našla na Tviter nalogu koji navodno uređuje Nikola Selaković, koji je navodno naveo da će ova vest uskoro i zvanično biti saopštena...Međutim, posle nekog vremena...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.