Američka ponuda Ratku Mladiću: Budi naš političar! Generalov odgovor ih je ostavio u ŠOKU! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Dec.2018, 07:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Američka ponuda Ratku Mladiću: Budi naš političar! Generalov odgovor ih je ostavio u ŠOKU! (VIDEO)

U opširnom intervjuu za portal Srbija Danas, Darko Mladić, sin Ratka Mladića, otkrio je da je Ričard Holbruk, jedan od kreatora Dejtonskog sporazuma, ponudio Ratku Mladiću da bude prozapadni političar

- Holbruk mu je to nudio, i to pred Miloševićem i Karadžićem u Dobanovcima - rekao je Darko Mladić na pitanje da li su Amerikanci nudili generalu Mladiću da bude prozapadni političar.

Mladiću su nudili i da bude svedok protiv Slobodana Miloševića, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u zamenu za manju kaznu. U oba slučaja, na američko zaprepašćenje, general Ratko Mladić je odbio primamljive ponude. 

Darko je u intervjuu govorio o odnosu njegovog oca sa Miloševićem, o njegovom životu u Lazarevu pre hapšenja i hajci koja se vodila protiv njegove porodice u tom periodu, kao i o procesu u Hagu, a sve to možete videti u video-snimku.
Pogledaj vesti o: Ratko Mladić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.