General Ratko Mladić nakon pregleda vraćen u pritvor u Sheveningenu

Izvor: Vostok.rs, 12.Jul.2019, 12:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

General Ratko Mladić nakon pregleda vraćen u pritvor u Sheveningenu

General Ratko Mladić koji je u četvrtak zbog zdravstvenih tegoba prebačen u bolnicu, danas je vraćen u pritvorsku jedinicu u Sheveningenu, potvrdio je za Novosti njegov sin Darko Mladić - Maloprije sam se čuo sa ocem. Javio se iz pritvorske jedinice. Tegobe nema i sada se oseća bolje. Rekao mi je da su mu lekari rekli da nema novih tegoba sa srcem. Takođe mi je prenio da mu glavu nisu snimali. Nadam se da ćemo ovoga puta dobiti lekarsku dokumentaciju brže, jer se dešavalo da čekamo i po tri, četiri meseca, rekao je Darko Mladić. Sa generalom Mladićem trenutno se nalazi njegova supruga Bosa. Ona je i juče bila kod njega kada mu je pozlilo. Počela je da mu se koči desna strana tijela i hitno je odvezen u bolnicu.
Haški tribunal je 22. novembra 2017. godine osudio generala Mladića na doživotnu kaznu zatvora, na šta je njegova odbrana uložila žalbu. Mladić je 12. marta ove godine dočekao 77. rođendan u haškom pritvoru.
Pogledaj vesti o: Ratko Mladić

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

GENERAL MLADIĆ IZAŠAO IZ BOLNICE! Javio se sinu Darku iz pritvora, EVO ŠTA SU REKLI LEKARI!

Izvor: RTV Pink, 12.Jul.2019

General Ratko Mladić vraćen je iz bolnice u Hagu u pritvoršku jedinicu u Ševeningenu, rekao je Mladićav sin Darko.

Nastavak na RTV Pink...

Ratku Mladiću pozlilo, pa vraćen u ćeliju

Izvor: Večernje novosti, 12.Jul.2019

Generalu je u četvrtak, dok je razgovarao sa suprugom Bosom koja mu je bila u poseti, pozlilo i hitno je prebačen kod lekara GENERAL Ratko Mladić vraćen je u petak u pritvor u Sheveningenu posle noći provedene u bolnici zbog zdravstvenih problema. Njemu je u četvrtak, dok je...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.